Beskrivelse
Porcus sum : Jeg et svin – En kogebog om alskens svineri og livets lyksalighed af Claus Christensen og Søren Wedderkopp.
Brøndum/Aschehoug, 1996 – 1. udgave, 1. oplag (Fotografisk genoptryk) – Hæftet med blødt omslag.
Illustreret af Erik A. Frandsen, Michael Kvium, Christian Lemmerz og Lars Nørgaard.
Velholdt (ulæst) eksemplar, dog med lette brugsspor på bindet – billede.
En kunst- og kogebog.
Fra kapitlet om tilberedning af hovedet og tungen:
Det er vigtigt engang imellem at se sin gris i øjnene, tage den ved ørerne og tungekysse den. At tilberede et grisehoved er et nødvendigt svineri. Det betyder ikke, at du skal have det stående på din faste ugeplan over familiens aftenmåltider, men en gang eller to i løbet af livet skal du kaste dig ud i det. Det er lidt ligesom kanindræberkurser, men mindre tåbeligt og billigere …